Fete de la Nature

Kom naar Het Vogelnest: Fête de la Nature

Vandaag is het zo ver: Fête de la Nature op natuurspeelplaats Het Vogelnest, bij fort Rhijnauwen. Bunniks wethouder Rob Zakee opent het feest om 13.00 uur.

De hele middag kun je genieten tijdens vele activiteiten, van excursies en rondleidingen tot circus, boomklimmen en wandelen met de wandelcoach.

Het is een festival voor jong en oud, maar vooral gericht op jonge kinderen en hun ouders. Bekijk het programma op Het Vogelnest en het programma bij de buren

Activiteiten tussen 13.00 en 17.00 – voor ieder wat wils

Vorig jaar was het Fête de la Nature een enorm succes, mede dankzij het prachtige weer (nu wat minder), maar ook dankzij allerlei leuke en spannende attracties. Ook dit jaar kan er naast vele andere activiteiten naar hartenlust in bomen worden geklommen, is er kindercircus en zijn er workshops voor heksen en tovenaars in spé. Er zijn diverse excursies, o.a. met landgoedbeheerder Hermen van de Wardt en veldbioloog Peter Jan Keizer.

Vergeet niet het programma bij onze vele buren. Je kunt mee op vleermuisexcursie op Fort Rhijnauwen, de boerin van boerderij de Zonnewijzer helpen of een rondleiding volgen bij museum Het MOA.