Posteractie: Voor Behoud van Amelisweerd

Misschien heb je hem al? Of is het je opgevallen dat er in heel wat straten voor heel wat ramen een fraai gestileerde poster van Amelisweerd hangt? En sinds kort zelfs op officiële afficheplekken in de stad! Veel aandacht dus voor het behoud van ons mooie bos.

Enkele maanden geleden heeft een ontwerper, Gerbert Greven, dit A4-affiche voor het behoud van het bos van Amelisweerd gemaakt. Het is de bedoeling dat hij op zoveel mogelijk plekken en achter het raam opgehangen wordt. De derde druk is inmiddels achter de rug, er is veel vraag naar. En weer een doel voor een ommetje erbij: flyers spotten.

Voorkant raamflyer

Heb je hem nog niet? De flyer is in diverse winkels en horecaplekken gratis af te halen. Duizenden inwoners van Utrecht, Bunnik, Houten, Zeist en Maarssen zijn je al voorgegaan. De poster is ook af te halen op adressen in Lunetten, Rijnsweerd, Rivierenwijk, Utrecht-Oost, Voordorp, Wittevrouwen, Bunnik, Zeist, Maarssen en Houten. Stuur een mailtje naar info@beschermhetbos.nl om het adres bij jou in de buurt op te vragen.

Zie hier voor meer informatie.