Uniek boek over Amelisweerd en Rhijnauwen van Bea Groen

Doe mee met de voorintekening en maak herdruk mogelijk.

In 2015 verscheen het boek ‘Amelisweerd & Rhijnauwen: wandelen en verkennen van heden en verleden’. Schrijfster was Bea Groen. Eindelijk een boek waarin uitgebreid ingegaan wordt op de ontstaansgeschiedenis, op de unieke ecologische en cultuurhistorische waarden van de landgoederen, en over de bewoners en passanten door de eeuwen heen! Ook de actiegeschiedenis sinds de jaren zeventig komt uitgebreid aan bod. Aan het eind van het boek zijn enkele wandelroutes opgenomen. De prachtige foto’s, waarvan de meeste door Bea zelf zijn gemaakt, maken het boek compleet.

omslag boek Bea Groen over de landgoederen
Omslag boek over Amelisweerd & Rhijnauwen, door Bea Groen

Herdruk

Bea was zeer begaan met de landgoederen. Helaas overleed ze plotseling in januari 2017. We zijn blij dat ze een degelijk en fantastisch boek heeft achtergelaten. Al na een paar jaar was het boek uitverkocht. We zijn nu samen met de Kerngroep Ring Utrecht bezig met de voorbereidingen voor een herdruk. Onze richtprijs is € 15,00. Daarvoor hebben we echter wel een substantiële groep afnemers nodig. Daarom willen we graag weten hoeveel mensen dit boek willen kopen.

Door een mail te sturen naar Jan Morren kun je laten weten of je bij voorinschrijving een of meerdere exemplaren wilt bestellen, of dat je interesse hebt: jmorren@xs4all.nl

Via deze link kun je enkele pagina’s uit het boek lezen om een idee van de inhoud te krijgen.