Zondag 20 oktober: Amelisweerd lezing in het MOA

Zondag 20 oktober geven de Vrienden van Amelisweerd een lezing/presentatie over de geschiedenis van Amelisweerd. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus kom morgen langs bij het MOA. De presentatie is mooi te combineren met een bezoek aan landhuis Oud Amelisweerd, dat die middag geopend is voor publiek.

Bea Groen (Amelisweerd Academie) en Joost Meulenbroek (ecoloog) laten je de bijzondere en historische plekken op Amelisweerd zien. Je komt alles te weten over wie er woonden op de landgoederen; alles over wat er is gebeurd in de loop der eeuwen. Daarbij staat steeds de vraag centraal: Hoe kun je de geschiedenis beter zichtbaar maken? Bea en Joost delen hun creatieve ideeën hierover. Na de presentatie is er gelegenheid om eigen ideeën in te brengen. 

Info & aanmelden

Datum en tijd: zondag 20 oktober om 14.45 uur; ontvangst v.a. 14.30 uur. 

Locatie: het nieuwe documentatiecentrum op de zolder van Museum Oud Amelisweerd (MOA), Koningslaan 9, Bunnik. Helaas is deze (nog) niet rolstoel-toegankelijk. 

Na de lezingen is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. Donaties voor de Vrienden zijn van harte welkom. 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@vriendenvanamelisweerd.nl. Reserveer op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Kosten: € 7.50, ter plaatse te voldoen (incl. hapje en drankje). Kinderen tot 12 jaar € 5.-