Cover van boek "Amelisweerd & Rhijnauwen" door Bea Groen

Boek Amelisweerd & Rhijnauwen – excursies op zondag 27 september en 4 oktober

De intekening is gestart voor het boek ‘Amelisweerd & Rhijnauwen, wandelen en verkennen van heden en verleden’ door Bea Groen. Het boek komt uit in november. Er zijn nog iets meer dan honderd intekenaars nodig. 

Wandelen en verkennen van heden en verleden

Ter promotie van het boek geeft Bea Groen op zondag 27 september en zondag 4 oktober een excursie over de Utrechtse landgoederen. Het vertrek is om 11.00 uur vanaf Museum Oud Amelisweerd. In het museum zijn flyers te verkrijgen met informatie.

Voor deelname aan de excursie is reservering noodzakelijk. Kosten bedragen 5 euro p.p. vanaf 12 jaar (daarvoor krijg je bij directe intekening 5 euro korting op het boek). Intekenen voor het boek en opgeven voor de excursie kan via het contactformulier op de website beagroenamelisweerd.jouwweb.nl

Maak kennis met de bijzondere bewoners, verwoesters en bouwers van de Utrechtse landgoederen

In het najaar van 2015 komt het uit, het zo lang verwachte gidsboek ‘Amelisweerd en Rhijnauwen, wandelen en verkennen in heden en verleden’. Deze stevige pocket neemt de lezer en de wandelaar mee langs uitzonderlijke flora en naar een verleden met bijzondere bewoners en bezoekers. Maak kennis met de verwoester en met de bouwers van de landgoederen, ontdek verborgen mysteries en geniet van het zeldzame karakter van het meest besproken landgoed van Nederland: Amelisweerd. Wie deze gids leest, weet waarom Amelisweerd beschermd moet blijven. Zowel Nieuw als Oud Amelisweerd als Rhijnauwen! 

Check voor alle info beagroenamelisweerd.jouwweb.nl