Fête de la Nature Amelisweerd: zondag 21 mei op het Vogelnest

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse natuurfeest op natuurspeelplaats Het Vogelnest! Zondag 21 mei kunnen kinderen weer de boom in en genieten van de bijzondere natuurspeelplaats. Maar ook voor volwassenen is het natuurfeest de moeite waard. Zet 21 mei alvast in je agenda. 

Het was vorig jaar een prachtig evenement, vooral ook dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Heb je zin om dit jaar (weer) mee te helpen? Heb je een idee voor excursie/activiteit? Of wil je meehelpen met op- en of afbouw of een van de vele activiteiten? Dan horen we graag van je. Mail dan Marcel Clewits en geef aan wat jij zou willen bijdragen. 

Bekijk het voorlopige programma en verslagen/foto’s/video’s van vorige edities via De Fête de la Nature Amelisweerd website. Toegang tot het terrein van Het Vogelnest is gratis. Een kaart voor vijf activiteiten (zoals boomklimmen, vuur maken, workshops, enzovoort) kost €5,-. Locatie: Het Vogelnest, Rhijnauwenselaan 9A in Bunnik (tegenover de ingang van Fort Rhijnauwen, dichtbij het theehuis). 

Hieronder de aftermovie van editie 2016 en andere filmpjes van Fête de la Nature Amelisweerd. Zie je de 21e! 

Fête de la Nature Amelisweerd op Het Vogelnest: