Paddenstoelenexcursie zaterdag 29 oktober

De herfst is de periode om te genieten van de rijke paddenstoelenflora in Amelisweerd en Rhijnauwen. Vooral bij oude laanbomen en oude bomen in de bosranden zijn bijzondere soorten aan te treffen. Peter-Jan Keizer is paddenstoelendeskundige en doet al jaren onderzoek in natuurgebieden en stedelijk gebied waaronder in Utrecht. Hij zal een excursie leiden op zaterdag 29 oktober en ons vanalles vertellen over de zwammen op de landgoederen.

Aanmelden kan tot vrijdagavond 28 oktober. We vragen voor deelname een bijdrage van minimaal 3 euro per persoon. Dit bedrag graag overmaken op rekeningnummer NL21 INGB 0004 0565 70 t.n.v. Vereniging Aktie Amelisweerd te Utrecht.
Graag aansluitend een aanmeldingsmail naar info@vriendenvanamelisweerd.nl. De bijdrage komt ten goede aan onze activiteiten voor het behoud en ontwikkeling van de (natuur)waarden op de landgoederen én een bedankje voor de gids.

Locatie en starttijd: De excursie start om 11.00 uur. De eindtijd is rond 12.30 uur. We verzamelen bij restaurant de Veldkeuken in Oud Amelisweerd, Koningslaan 11, Bunnik.
Het maximum aantal deelnemers is 12. We denken dat de excursie ook geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar.

Inmiddels is de excursie volgeboekt, dus aanmelden is niet meer mogelijk!