Excursie met bosbaas over beheer in de landgoederen vrijdag 10 november 10.30 uur

Let op: Vanwege het ruige en gure weer is de excursie van vrijdag 20 oktober verplaatst naar 10 november.

Altijd al willen weten hoe de landgoederen beheerd worden? Tijdens deze excursie vertelt de bosbaas Martijn Wolthers hoe het zit en geeft hij antwoord op allerlei vragen, zoals: Wat is het verschil in beheer tussen de diverse bosdelen in de landgoederen? Wat wordt gedaan met zieke en dode bomen? Wat is de waarde van de dode bomen die je tegenwoordig steeds vaker ziet liggen? Hoe wordt recht gedaan aan de cultuurhistorie van de bossen? Waar zijn die zakken voor die je soms ziet hangen onder aan de stam van nieuw aangeplante bomen?

Start vrijdagmorgen 10 november: 10.30 uur. De eindtijd is rond 12.00 uur. We verzamelen bij restaurant de Veldkeuken in Oud Amelisweerd, Koningslaan 11, Bunnik vanaf 10.15 uur.
Het maximum aantal deelnemers is 12. 

Aanmelden kan tot 9 november. We verzoeken iedereen een klein bedrag (minimaal € 3.00) over te maken op rekeningnummer NL21 INGB 0004 056 570 Vereniging Aktie Amelisweerd te Utrecht onder vermelding van de excursiedatum plus het aantal deelnemers. Dit bedrag komt ten goede aan onze activiteiten voor het behoud en ontwikkeling van de (natuur)waarden op de landgoederen.

Aansluitend graag een mailtje naar info@vriendenvanamelisweerd.nl zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.