Fête de la Nature 2016 op Het Vogelnest 22 mei

Zondag 22 mei is het weer zo ver. Andermaal vindt in het Vogelnest, de natuurspeelplek in Rhijnauwen, het Fête de la Nature plaats. Het is een festival voor jong en oud, maar vooral gericht op jonge kinderen en hun ouders.

Groot succes op Het Vogelnest in 2015

Vorig jaar was het Fête de la Nature een enorm succes, mede dankzij het prachtige weer, maar ook dankzij allerlei leuke en spannende attracties. Ook dit jaar kan er naast vele andere activiteiten naar hartelust in bomen worden geklommen, is er kindercircus en zijn er workshops voor heksen en tovenaars in spé. Binnenkort meer over het programma. Zet de datum alvast in je agenda en bekijk nog eens de foto’s en filmpjes van vorig jaar (ook handig voor het opdoen van inspiratie voor te organiseren activiteiten). 

Vrijwilligers gezocht! Voorpret en voorbereiding op 20 april

Wat hebben we vorig jaar een mooi evenement neergezet met zijn allen! Dit jaar willen we dat weer doen, dit lukt alleen dankzij de inzet van vrijwillligers. Heb je zin om dit jaar (weer) mee te helpen? Heb je een idee voor excursie of activiteit? Of wil je (weer) meehelpen met op- en of afbouw of een van de vele activiteiten? Dan horen we graag van je. Het lijkt ons leuk om gezamenlijk een aftrap te doen op Het Vogelnest op woensdagavond 20 april, vanaf 20.00 uur bij ons op Het Vogelnest. 

Kan je woensdagavond niet, maar wil je wel bijdragen? Mail ons via info@hetvogelnest-utrecht.nl en geef aan wat jij zou willen bijdragen of bel met Marcel Clewits (06 181 93 381) of Barbe Messing (06 153 83 810).

Wij hopen jullie te zien of van jullie te horen, zodat we er weer een prachtig Fête van kunnen maken!