Fete de la Nature Amelisweerd logo

Feest met ons mee op zondag 24 mei: Fête de la Nature Amelisweerd

Op 1e Pinksterdag opent Het Vogelnest op landgoed Rhijnauwen haar hekken voor jong en oud. Kom kijken en laat je inspireren door de natuur! 

De Dag van Amelisweerd 2015 – Fête de la Nature Amelisweerd vindt plaats op en rond kinderspeelplek Het Vogelnest in Rhijnauwen. Er is veel leuks te doen voor kids én volwassenen, van mysterieus koken, nestkastjes bouwen en oefenen voor het circus tot boeiende natuurexcursies, wildplukken (voor échte grazers) en stappen met een wandelcoach.

Check het hele programma op onze evenementenwebsite: 

FetedelaNatureAmelisweerd.wordpress.com

Wil je ons helpen deze dag te organiseren?

Het programma biedt veel voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Om dit mogelijk te maken kunnen we wel wat extra handen gebruiken tussen 10.00 en 18.00 uur. Uiteraard zal er ruimte zijn om zelf van dit feest te genieten! Dus kom, individueel, samen of met je hele gezin.

Het is fijn wanneer we een indicatie hebben van het aantal te verwachten helpers. Daarom vragen we jullie om aan te geven of je komt helpen met de voorbereiding (vanaf 10.00 uur), tijdens een deel van het programma (tussen 13.00 en 17.00 uur) en/of met zorgen dat alles er weer uitziet zoals het was (vanaf 17.00 uur).

We hebben bijvoorbeeld mensen nodig die het leuk vinden om kinderen te helpen knutselen, de boomklimmers te zekeren via een touw, de dingen klaar te zetten, versieren, koffie en thee verzorgen, etcetera.

Interesse? We horen graag van je. Stuur ons een e-mail