Indian Summer

Fotowedstrijd: Amelisweerd in Beeld

We zetten dit jaar ons landgoed en het verkeer in en om Utrecht in de schijnwerpers. Onze activiteiten omvatten natuurexcursies (10 februari en 3 maart, zie nieuwsitem hieronder), informatiemarkten en allerlei evenementen en tentoonstellingen. U kunt ons daarmee helpen door eigen foto’s of foto’s van uw schilderingen, tekeningen of grafisch werk aan ons ter beschikking te stellen.

Onderwerpen

Alle onderwerpen zijn welkom: vogels, zoogdieren, bloemen, bomen, paddenstoelen, mensen, kinderen, de seizoenen, de A27 of de geschiedenis. Alles van vroeger en van nu. Zolang het maar over Amelisweerd gaat natuurlijk.

Inzenden uiterlijk 31 maart

Graag ontvangen we uiterlijk 31 maart de afbeeldingen digitaal op e-mailadres fotoamelisweerd@gmail.com (in hoge resolutie). Vermeld titel van de afbeelding, jaartal en uw naam, adres en woonplaats. Zo mogelijk kunt u ook wat extra informatie over de afbeelding geven. Met uw inzending doet u mee aan de fotowedstrijd en kunt u een leuke prijs winnen. Een deskundige jury houdt zich bezig met de beoordeling van de foto’s. Winnaars krijgen een publicatie in een krant of tijdschrift en we plaatsen uw foto op onze website. 

Voorwaarden (aangepast op 13 maart)

Bij inzending verleent u de Vrienden van Amelisweerd en de Kracht van Utrecht het recht om uw foto’s met naamsvermelding te publiceren. Dat recht zullen zij niet overdragen aan derden. 

De eerste inzendingen zijn al binnen. Eerste was Christine Neuteboom met haar foto “Indian Summer”, geschoten afgelopen najaar. Een mooie start van de wedstrijd. We hopen nog veel mooie foto’s van Amelisweerd te ontvangen!